In this land of make believe, dead and dry

 
Färgade håret igår och tycker att färget har lutat sig mer år rött än kastanjebrunt denna gång! Riktigt glad!

Crowded streets are cleared away, one by one.

 
Har suttit och fyllt i massor med papper angående studielån och ansökan till körkort. Känner mig speciellt vuxen idag haha! Har stannat inne de senaste dagarna pga mensfeber tyvärr, så jag har inte mer att bjuda på än några forntida böcker om mitt älskade fönster som jag håller så kärt!

Let me play among the stars

Nikon D50, AF-S DX Nikkor 18-55 mm

Naruto

Kushina Uzumaki från serien Naruto
 
Nu när bloggen ändå är personlig nog så kan jag passa på att säga att jag absolut äälskaar att rita! Jag sysselsätter mig med det samt med att kolla på en massa anime liksom läsa manga (tecknade japanska serier)! Jag är faktiskt en liten gamer och nörd också hehe, brukar gå på massa gamex mässor och så, men det är det bästa jag vet! Har bl.a också fått massa dyrbara vänner ifrån detta! Förhoppningsvis visar jag er lite mer av vad jag gjort, men just nu är jag lite för trött för det :) (23.59)

Det vita är snö

 
Jag tror jag har sagt det tidigare men man glömmer saker haha. Dessa bilder tog min kompis på mig då vi hade en liten fotografi kurs i skolan. Det var elevens dag då man kunde välja massa olika aktiviteter och jag tillsammans med ett par andra i min klass samt parallel klass valde fotografi! Det vart vilken het diskussion som helst gällande Nikon vs Cameron! Jag har ingenting emot Cameron, tycker faktiskt att de tar suveräna bilder (bilderna ovan är tagna av en Cameron), men jag känner mig säkrast med Nikon och vet vart allting ligger där haha. Hade jag växt upp med en Cameron så hade jag sagt tvärtom, men det är så det är med kameror :)
 

Gult o så

 
Min verklighet kretsar runt böcker vars berättelser är mer trovärdiga än mitt eget lliv
 

Drip drip drop

 
Det är så härligt med regn.

Rain, snow... and a little lightning

 
Ville ta en bild på regnet på mobilen sådär spontant, men så tog jag fram kameran och höll på i en halvtimme och såhär blev resultatet. Jag gillar det! Speciellt bokeh bilderna! Bokeh är de där ljus cirklarna som i de bilderna egentligen är droppar som reflekterat lampans ljus bakom dem. Vill ni veta hur man gör bokeh så kan ni fråga så visar jag mer än gärna! ♥

Stockholm Pride Parad 2013 #2

 
Jag vet ej om man märker eller ej (det borde man göra dock) men dessa bilder är tagna med min Iphone. Självklart tog jag med mig kameran och så, men så glömde jag minneskortet så stressad som jag var. T.o.m den andra som egentligen ska ligga i väskan var ej där, men Iphonen klarade sig bra och jag är faktiskt nöjd. Vad tycker ni?

Stockholm Pride Parad 2013 #1

 
I lördags var det Stockholms årliga Pride Parad och så klart så gick  jag för att kolla. Jag blev inte besviken! Paraden var hur härlig som helst med massvis av sponsorer samt deltagare! Bl.a. så var lärarförbundet, björnborg, kurdiska och syrianska förbundet, judiska synagogorna, polisen, militären, brandkåren men också helt vanliga deltagare med och gick/åkte rundan. Dessa var det min hjärna kan minnas dock, det fanns massvis med andra deltagare också. Paraden var annars hur rolig som helst att se på!

Byte

 
Nu så var rummet klart! Vi har målat rummet vitt samt lagt på nytt golv, nu måste vi också byta dörr och köpa till någon bokhylla eller vilken hylla som helst så är vi klara! Jätte själv är super nöjd, vad tycker ni? 
 

Profil

 
 

Fortsätter jag att gå själv blir hjärtat ensam.

 
If I go alone for too long
My heart will start to feel lonely

Eyes will roll

 

Ame ≡ Rain (Japanese)+

 
Igår regnade det så jag bestämde mig för att ta bilder, såklart, och de blev väldigt bra. Det finns mer att visa, men det kommer snart. I alla fall bestämde jag mig för att sätta på mig varma kläder, gå ut till gården, sätta mig vid den stora gungan under vårt genomskinliga tak och läsa... det var ett tag sen jag hade det så skönt. Hoppas det regnar mer hahah.