Locka skiten

 
Jag tror inte jag någonsin visat någon bild på mig då jag har mitt naturliga hårstil vilket är lockigt förutom på Morning Glory inlägget där det inte syns så värst ändå. Håret ser precis ut som på bilderna ovan en timme efter duschen, men det är om jag har riktigt tur dock, annars skiter lockarna på sig och det blir helt fel. Tipset är att inte röra håret medan det torkar. Virvla inte handduken runt, ligg inte på det, sätt inte upp det eller gå ut då vinden, värmen eller fukten som kan förstöra. Lockigt hår tar så jävla mycket energi och ansträngning, men fan vad fint det blir som resultat! 
 

The sun setting low

 
De här bilderna tog jag i vintras med min Nikon D50 då det var ungefär kl 15.00 och solen höll redan på att gå ner. Dagarna är korta i Sverige...

The Phantom Of The Opera is always there, inside my mind

 
En helt underbar musikal, The Phantom Of The Opera, vilket handlar om en musikalisk geni som är inlåst i Paris Opera där han tränar en kvinna att sjunga vem han sedan faller för. Denna film utspelar sig på 1870-talet då det enda ljus man hade var ljusstakar som lätt kunde bränna sönder ett hus om den så råkade falla. Jag vill verkligen inte säga mer... ni får bestämma själva vad ni tycker om den, om det blir som så att ni kollar på den, vilket jag verkligen tycker att ni ska göra! ♥
 
 

Wind in my hair, hand on the back of my neck

 
Lana Del Rey, min favorit kvinnliga artist som jag lärde känna till för bara ett år sedan. Hon är perfekt i mina ögon och bara en kvinnlig gud enligt mig. Tyvärr kunde jag inte gå på hennes konsär som hon hade i April eftersom de hade sålt slut redan i början av december. Detta blev jag självklart besviken över, men någon vacker dag kommer hon förmodligen tillbaka, och då ska jag vara redo med min biljett. Jag tänker inte ge upp på henne snart. 

Every time I close my eyes, it's like a dark paradise

 
Älskar verkligen min nya kamera, en Nikon D3100. De här bilderna är tagna lite tidigt på kvällen, sådär kl 19.30 ungefär men så mycket som min kamera suger åt sig ljus så blir bilderna perfekta ändå enligt mig. Om det finns någon/några som är intresserade av en kamera så rekommenderar jag att försöka sig på med en Nikon. En Nikon D50 tar suveräna bilder, hade en själv, men det kan vara svårt att lära sig att hantera kameran eftersom kameran är väldigt avancerad i knappar och form, en Nikon D3100 är betydligt lättare att hantera, plus mycket modernare. Nikon i helhet rekommenderas stort och visas vara en av de regerande kamerorna vad gäller färg och ljus vilket i sig är viktigt i t.ex naturbilder.

You never float too long

 
När jag var ungefär 10 år fick jag intresset att fotografera, och så läste jag böcker osv angående lagar om vad, vart, när och hur man får fotografera på offentliga platser, men också tips och roliga experiment man kunde göra. Bilderna ovan är från ett experiment som var att ha en vas med vatten i, ha vit bakgrund och kameran redo, och så skulle man hälla i bläck och ta en massa bilder. Såklart blev resultaten som visades i böckerna betydligt bättre och detta var för att jag gjorde det här i köket mitt på natten bara spontant utan nån som helst tanke om ljus osv, men nu när jag har redigerat sönder dem som ni kan se ovanför så ser det väl inte så dåligt ut eller? Nån dag under denna sommar så kommer jag antagligen försöka göra om detta med mycket mer erfarenhet och då får vi kolla på skillnaden haha. 

Now throw your hands up in the air, and throw them around like you just don't care

 
En av de bästa pojkbanden genom alla tider. Brukar sitta i pappas kontor på regniga dagar och bara lyssna på Backstreet Boys som aldrig förut. Min favorit låt är helt klart Show Me The Meaning of Being Lonely... helt klart bäst. Det var även den första låten jag hörde från dem också. Jag tackar för fantastisk musik från Backstreet Boys ♥ 

Det är OK...

 
Denna tavla är upphängd vid ingången till min gamla skola, Vinstagårdsskolan i Vinsta, Vällingby, och jag tog denna bild då jag tävlade i en phototävling driven av skolan. Tyvärr var det så få som deltog så de avbröt tävlingen och lät en lärare ta bilder runtom skolan istället. Det var unikt att vara en fotograferare i Vinstagård haha, fotografering var ej uppskattad där så att säga. 

This Gift

 
Denna gamla nyckelring var den första presenten som min pappa gav till min mamma. N:et står för första bokstaven på min mammas namn och de två hjärtorna symboliserar då mina föräldrars hjärtan tillsammans. Jag tycker den är jätte gullig och har sparat den i en röd liten tyg-sak (vet ej namnet på en sådan sak) och förvarat den i flera år. Den är lite sliten men som allting annat i denna värld så blir den gammal, däremot är den lika fin som alltid ♥
 

Narnia on the outside of the wardrobe

 

Fotografiska museet

 
Vi brukade ha en elevens dag i vår skola där man fick välja efter ett par saker som hade lagts ut. Fotografering var en av dem och jag var bara tvungen att ta det haha. Vi åkte till Fotografiska Museet första dagen där vi fick se massvis med fotografer tagna ur hur konstiga perspektiv som helst vilket skapade ett unikt foto. Det var spännande att se men även lärorikt. Efter besöket fick vi gå runt stan lite och ta lite bilder utifrån vad vi lärt oss, och jag lovar folk hängde upp och ner och låg på marken överallt. Kamerabanden hade aldrig varit så användbara som då, tack och lov för dem. 
 
Foto taget i Fotografiska Museet närmast Slussen, Stockholm.
 

Morning Glory

 

Black and white Stig

 
Hittade de här två bebisarna precis bredvid vår stora livsmedelsbutik Coop Forum. Kunde inte bara gå förbi utan att ta bilder förståss haha. Jag är en liten bilgalen person som även följer Formula 1 där Lewis Hamilton är min favorit, och även pytte lite Nascar men framför allt Top Gear och The Stig hahah. Kärlek till The Stig(s) ♥. 
 

Sophisticated moodswings, manipulated daydreams.

 
Nu när det är så varmt och soligt i Sverige för en gångs skull så vill man ju passa på att vara ute så mycket som möjlilgt. Promenader passar jag på att gå på kvällarna med musik på kl 9 fastän det är helt ljust. Det är skönt med sommar ♥

Both Sides Of Heaven

 
Så osocial som jag är så promenerade jag i skogen själv då vi hade "klassens dag" vid stranden vilket innebär hopplösa försök att ösa på med brännvätska för att hålla grillen på men samtidigt en jävla massa kul, men som sagt så är jag lite av en loner så jag bestämde mig för att gå på äventyr in i mini skogen som finns precis bredvid och tog bilderna ovan. Bilder är till för då synen inte än är mätt på det som visas. 

Sverige, Sverige älskade vän. En tiger som skäms, jag vet hur det känns.

 
Duker din veranda till fest för en långväga gäst i landet lagom är bäst.
Vi skålar för en midsommartid, färsk potatis och sill som under tiden stått still.
Välkommen, välkommen hit vem du än är, var du än är. 
 
Kent
 

Jean Baptiste Grenouille

 
Kollade precis klart på Perfume och måste säga att den här gången toppade första gången jag såg filmen på högsta nivå. Dels för att jag kunde förstå mer eftersom jag läst boken men också för att eftersom jag har fördjupat mig in i gammaldags engelska så kan jag uppfatta mer av det de säger nogrannare. Perfume är en film värt att se, däremot är kan det bli lite äckligt och alldeles för konsigt så jag rekommenderar ej för extremt känsliga tittare. Ni får såklart bestämma själva vad ni tycker om filmen! 

Who will tell the story of your life?

Köpte ett kalligrafi kit för flera år sedan men har ej använt den sen för ett par månader sen haha. Måste säga att det var svårt först att veta exakt hur man ska hålla pennan för att få ut bläcket på rätt sätt så att man inte stänker överallt. Nu tycker jag att det är jätte kul att hålla på! Jag älskar gammaldagsa saker som kalligrafi till exempel. Det ger en rå samt pittoreskt känsla. 

Let's not pretend like you're alone tonight. I know she's there.

 
I know I'm good for something I just haven't found it yet. 

Peek a boo

 
Just nu håller jag på att läsa Parfym - En Mördares Historia och ska snart se filmen som jag såg för flera år sen. Perfume, som det heter på engelska, är min favorit film eftersom den är så rå och lika verklig som påhittad. Ni borde verkligen se den, jag rekommenderar. 
 
Foto taget på gården till min förra lägenhet. Katten tillhör min föredetta granne.

I was normal for a couple of minutes but it was so boring I became myself again.

 
Nu har vi köpt metallf'ärgat spray och ska snart sätta igång med att spraya klart det sista av min cykel,sen ska vi sätta ihop delarna och så är min cykel klar! Enda problemet är att jag är nyduschad just nu, vilket är alldeles för synd, så pappa får göra jobbet själv tyvärr... såvida han inte väntar tills imorn, men jag vill att det ska gå fort! Så fort som möjligt! 

Leave my gun when it's loaded, is that alright?

 
Så här kommer jag nu fortsätta under sommaren. Kommer att lägga upp bilder, nya som gamla, dagligen satsar jag på och så får vi se hur det sedan blir efter sommarlovet. Kommer förmodligen inte ge upp bloggen efter lovet men kommer säkerligen inte kunna uppdatera lika mycket. Med det sagt så kommer jag utnyttja sommaren så bäst som jag kan! 
 
Foto taget på min balkong då jag använde min stora feta zoom på kvällen.

Finally, you and me, are the lucky ones

 
I always wonder why birds stay at the same place when they can fly anywhere in this world,
but then I ask myself the same question.

They say that the world was built for two

 
It's you it's you it's all for you
Everything I do
I tell you all the time
Heaven is a place on earth with you
 

Dra det korta strået

 
Ni kan skratta om ni vill
Håna oss 
Vi rör oss
Ni står still

I watch your spirit crash as it shatters into a million peices

 
Sommar är här och vi är i full gång med att planera nån slags bilresa som börjar från stockholm till Danmark. Ingenting märkvärdigt med det egentligen eftersom det inte är första gången vi gjort det här men den här gången kommer vi stanna mer och även köra längs Östersjön och då kommer jag vara bredd med min kamera och de bästa låtarna jag kan hitta! 
 

Leave the lightning in me

 

Midsommar

 
Mitt första midsommarfirande någonsin gjorde jag med mina underbara vänner ute i Tyresö! Färsk potatis med lax och dill serverades och sedan jordgubbar och glass till efterrätt med en jävla massa cider. Kul va det som fan! 
 
Bilder tagna i Tyresö, Sverige.

My life in a nutshell

 
 
Många har sina egna metoder för att hantera frustration, och denna är min. Det började med att jag ritade ett par saker på väggen som ett sätt att uttrycka mig på ett oaggressivt sätt. Sen kom det kompisar över och började mecka lite med rummet själva. Så nu har jag i stort sett alla mina vänners autografer, favorit texter och låtar inskrivna i min vägg. Det e roligt att titta på det, och man hittar allting någonting nytt eftersom det alltid skrivs något nytt när någon är här. Det finns nästan ingen plats kvar längre! Alla justin bieber texter var ett prank mina kompisar gjorde på mig eftersom de bara älskar mig så jävla mycket haha ♥ They know I don't fancy Justin that much...
 
Bilder tagna i mitt rum
 

Halloween i Stan

 
Long time ago when it was Halloween. Felt obligated to show these pictures anyways. Me and my friend Rimonda always get the urge to just go into town and have a look at everything and everyone considering the fact that the weirdest (in my eyes, the coolest) people always hang there. Stockholm City is such a busy yet awesome place to be in. 
 
Pictures taken in Stockholm City, Sweden. 

test

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2476415/?claim=aw9fhze5bhs">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Semicolonproject416

 
 
On April the 16th everyone was encouraged to mark a semicolon on their wrist. This was for the people who had their hearts broken, were selfharming, suffering depression, suicidal, bullied, suffering through a loss or anything else like that. The reason for the semicolon is because it is a sign of where an author or a writer could've chosen to end the sentence but didn't. This goes for our lives too as we must think of keep moving forward because we can't say that we have had good or bad lives until we've lived through it thoroughly. Bad things exist so that we learn to treasure the good ones even more and appreciate life to its fullest. No one said it will be easy to work your way through a depressing time or a loss of a person, but I guarantee it will be worth it. Put a semicolon on your life if you wan't to, but don't end it, not just yet. 
 
Picture done by me.

You went like an injured bird leaving its nest

 
I would've if I could've
I could've if I would've
 
Picture taken upstairs in my home.

So you be you and I'll still be happy

 
 
Just this once
Just tonight
You can be anything
In the world
 
The Maine - Forever Halloween
 
Picture taken in near Vällingby Centrum

Varje gång du möter min blick

 

Easy Off The Liquor

 
Picture taken in Switzerland.

Memories from Paris to Switzerland

 
Must have been the best trip I have ever experienced. We were backpacking from Sweden to France through Switzerland, The Netherlands, Germany and more. We visited the Alps too which was awesome...
 

If 2012 would've happened I never would've had my prom

 
 
So I had my prom yesterday and it was amazing. Everyone were beautifully dressed and everything was just perfect, but most of all fun haha. Pictures taken in Riddersviks Gård, Hässelby.