Instakilo

 
Nu har jag gjort om min instagram. Vill ni följa mig så får ni det gärna. Där lägger jag mer upp spontana bilder och inte så mycket Nikon eller photoshop redigerade. uninsignificant heter jag.

Eclipse

 
Eclipse heter den nya attraktionen i Gröna Lund fick jag och mina föräldrar reda på igår. Jag och mamma var ju hur beredd som helst på att åka den men pappa stod nere och fotade för att han är höjdrädd. Han har även all rätt i världen att vara det fan, det var läskigt som fan tycker jag. Jag har aldrig varit lika vettskrämd på att åka som då jag åkte Eclipse. Men det är en rolig upplevelse och du kan se så långt som ögat kan nå och även en 360 graders syn över heeeela stan!

Vinyl

 
Min kompis tog med mig till en vinylbutik en gång. Den heter Trash Palace och ligger i St. Eriksplan och är en av mina favorit ställen. Det finns så många artister och därmed massvis med album att söka genom. Om ni försöker leta efter nya artister är det ingen ide äns. Vi snackar sent 30-tal och 90-tal haha.

Grill på G


Come with the new

 
Just nu håller vi på att renovera mitt rum. Vi målar om väggarna och lägger även på nytt golv, så nu är det bara att säga hejdå till mina texter på väggen. Jag har tagit bild på varenda en haha och jag kommer sakan det, men enda anledningen jag rita var för att jag visste att jag skulle ta bort senare. Goodbye.

Du är värd att dö för, men mot gummi.glas och metall betyder ett mirakel inget alls.

 
Denna bandana fick jag av min fasters man i Malmö då han stod och sålde i en festival haha. Jag tog på mig lite av varje från hans stånd och gick runt och gjorde reklam. Det kom många killar ;)... men de köpte inget...

There's something in the water, I do not feel same

 
Ville få frisk luft kl 9 på kvällen igår så jag tog cykeln och åkte till min gamla skola som jag gick i under låg och mellanstadiet. Åh så många minnen som kom tillbaka. Det var som att kolla på en film då flera scener spelades upp på ställena jag var på igår. Kände mig väldigt nostalgisk då jag snurrade på snurrorna som var min och tidigare bästa väns lilla kungarika haha. Vi älskade våra snurror. 

I was the match and you were the rock, maybe we started this fire.


1937

 
1937 gick två kvinnor ut med shorts för första gången. Såklart drog de manlig uppmärksamhet och orsakade en bilkrasch samt att en häst ramlade i vattnet efter att ha blivit vilseledd av ägaren. Oroa er inte, vattnet var grundt så hästen blev ej skadad. Personligen tycker jag att det här är jätte fascinerande, vad tycker ni?

Kamerautrustning

 
Kamera
Nikon D3100
 
Objektiv
AF-S DX Nikkor 18-55 mm/ 3.5-5.6G VR
Tamron AF DI 70-300 mm/ 4-5.6 (extra zoom)
 
Tillbehör
Stativ - Velbon CX 440
Nikon battery charger MH-24

Are you looking for happiness or are you looking for something better?

 
Min mamma är #1 model haha hon och kameran funkar bäst ihop än någonting annat. Dessa bilder tog vi i Jönköping medan vi var påväg ner till Malmö. Mamma blev galen när hon såg ängen och genom lite övertygelse hittade vi en kryphåla att parkera bilen i. 

In a world like this when nothing comes from the heart

 
Detta år säger vi grattis till Backstreet Boys' 20 år jubeleum! 20 år och de får mig fortfarande tårögd genom deras nya singel, In A World Like This, som precis också släppt ut en musikvideo som är fantastisk! Jag rekommenderar den stort och från hjärtat!

Cup of tea

 
 

Can you see me, can you feel me now? Can you reach me, can you feel me now?

 
Helt olikt mig att lägga upp random bilder bara sådär, men de här bilderna har jag suttit och fixerat på i min gamla photoshop cs6 men även också 7.0 ME som min pappa hittade CD'na på för en stund sen. Det är skönt att få photoshop tillbaka! 
Sista bilden var tagen då jag icke var rödhårig vilket betyder att jag har själv photoshopat in det, ville se hur det gick och det gick ganska bra till haha!
 

Baby's all dressed up with no where to go, that's the story of the girl you know

 

R.I.P

 
Lite ut tjatat men Glee är en av mina favorit serier så jag tycker att jag också borde säga hejdå till honom. 
Lea... från att bära vitt och säga "I do" måste hon nu bära svart och säga "Goodbye.."
 
Rest In Peace Cory Monteith 
1982 - 2013
 

Secret Garden

 
Bilder tagna i min fasters gård i Danmark

Written words of mine are unspoken thoughts

 

True Colors

 
You with the sad eyes
Don't be discouraged
 
- Cyndi Lauper

En vissen blomma i öknen

 
Hemma från Danmark! Nu så blire att cykla till träning så mycket som jag kan, fota, leta reda på mer musik och såklart vara social resten av sommaren!

Axl Rose

 
Detta är sångaren i Guns n' Roses. Han är ju helt jävla underbar ♥

Dark Forest

Nikon D3100, AF-S DX Nikkor 18,55 mm
 
Detta var ju skogen i Malmö som jag blev så fascinerad av då. Det var inte meningen att lägga upp bilderna så sent men det blev som det blev. Det svart-vita filtret får verkligen till den mystiska känslan som jag fick när jag gick in i skogen, så jag kände att det passade bäst till bilderna.
 

Backstage

 
Idag så sa vi hejdå till vännerna i Malmö och åkte ner till Landskrona för att mötas upp med min fasters man som sålde lite småsaker på Landskrona Jubelium Karneval. Jag passade på att ta lite bilder samtidigt som jag gottade i mig massvis med sött och kött. Vi stannade där i ett par timmar innan vi åkte vidare till Danmark till min faster som väntade på oss i Køge. Nu sitter jag här och  har redigerat minst 30-40 bilder haha. 

Far beyond where the eyes can see, far beyond whatever we can reach

Nikon D3100, AF-S DX 18-55 mm
 
Dessa bilder tog vi då vi promenerade runt ett par mini fält och småskogar tills solen la sig i en fin vinkel samt 
gav ut en fin färg runt himlen, som fotograf ville man bara ta bild. De orginala bilderna blev jätte fina men jag är inte så inne i orange och tyckte dessutom att det var lite klyschigt att ta bilder på solnedgången sådär så gjorde jag min egna lilla twist och resultatet blev bilderna ovan. Är supernöjd med dessa bilder med andra ord!

Madam Red with a Black Butler

 Nikon D3100, AF-S DX 18-55 mm

Project #2 Guns n' Roses

 
Guns n' Roses är en amerikans rockband som bildades i Los Angeles, California 1985. Gruppen består bl.a av sångaren Axl Rose och gitarristen Slash men också Izzy Stradlin, Duff McKagan och Steven Adler, däremot har medlemmar kommit och gått. Bandet släppte sex studioalbum, ackumulerade försäljning på mer än 100 miljoner album världen över, inklusive transporter på 45 miljoner i USA, vilket gör dem till en av världens bäst säljande band genom tiderna. Personligen älskar jag Guns n' Roses. De är en av mina favoritband. 
 
 

Röktigt värre

 
Min Pappa, lika cool som alltid. Haha haha nää men han är den coolaste pappan någonsin, och är den stoltaste dottern min pappa. Må ha blivit bortskämd lite här och där på grejer (händer fortfarande) men han har lärt mig att uppskatta allting och alla och inte bli alltför beroende av lyx och sådant.
Daddy's Girl ♥

Playing with the camera

 
Andra dagen i Malmö slösade vi icke på utan åkte ut till Malmö's undebara natur. Vid Malmös E4 ligger det mer eller mindre en slags Parkour mitt i skogen samt banor man kan jogga på, men även en massa bänkar och grill för folk att njuta av. Det första jag gör är att jag går in i skogen själv och tar massvis med bilder vilket ni får se senare, och sedan körde jag lite Parkour med mina jeans shorts och headphones på (haha) och musiken jag hade på gjorde allting så mycket mer episkt! Senare lekte jag och min kusin med kameran lite haha, det är roligt att fota! 

Project #1 - Girl With The Pearlearring

 
Girl With The Pearl Earring är ett konstvärk gjort av den tyska målaren Johannes Vermeer. Så som namnet påpekar så använder han örhänget som brännpunkten. Det finns även som bok att läsa där det berättas om hur det gick till med målningen. Historian bakom tavlan med andra ord. Jag vet inte dock om det är sant eller ej, men jag rekommenderar boken!
Bilderna togs i Nyköping, en ort i Sverige.
 

Project

Nikon D50, AF-S DX Nikkor 18-55 mm
 
Imorn så åker jag på min lilla roadtrip till Malmö med bil, men vi kommer inte försöka vara framme så tidigt som möjligt, utan vi kommer åka runt allting och sicksacka Sverige pga min projekt som jag har. Projektet är inte så stort egentligen, det handlar bara om att jag ska försöka hitta ställen i Sverige som jag kan fota på eller fota mig själv på. Ni kan följa mitt projekt här på bloggen, ni kommer inte bli besvikna!

You had to have it all, or had to have enough

Nikon D50, AF-S DX Nikkor 18-55 mm

In comparison to a flower

 Nikon D3100, AF-S DX Nikkor 18-55mm
 
Denna person är min söta mamma. Hon vill man bara ta bild på såsom hon som är så liten (kortare än mig) försöker nå de lägsta grenarna på körsbärsträden vid Kungsträdgården i Stan. Jag liknar inte ett dugg min mamma kan jag tyvärr också påpeka. Jag fick min pappas stora feta näsa, ögon, hår och resten, men jag är mer än glad av att ha en sådan person som min mamma i mitt liv. Hon är den gulligaste jag någonsin sett i mitt liv ♥

What can I say? I love the reflection

 
Jag nämnde tidigare att jag höll på att fixa upp min cykel och mecka med den, men det visade sig att cykeln var för liten för mig (haha) så min söta och snälla pappa köpte en ny till mig. Jag blev besviken på att jag inte kunde ha cykeln som jag hade fixat själv, men den nya kompenserar för besvikelsen så det är lugnt! Bilder på cykeln visar jag förr eller senare, vänta bara!
 
Bilderna ovan är tagna på ett par örhängen jag fick av min faster under nyår för ett par år sen. De är av riktigt guld men tyvärr har ett av dem gått sönder :/ De är riktigt fina eller hur?
 

Necklace

 
Bilden på halsbandet är på min älskade kusin som jag saknar så mycket. Jag har inte träffat honom på två år nu och undrar fan vad det e han håller på med nuförtiden. Han är den listigaste, smartaste men ändå mest korkade söta jäveln på denna jord. Jag var med lite och uppfostra honom och jag lovar jag trodde han var min bror tills fem år efter då mina föräldrar skratta och neka till det. Det var ett sorgligt ögonblick då men det spelar ingen roll vad folk säger, han är som en lillebror för mig.